Hurtigt sms lån - De hurtigste og bedste lån!

Bør jeg låne penge til gaver


Vi er nu på vej til ind i en dyr periode, julen, som mange elsker, med gaver, guf og julekomsammen. Men der er lige så mange der frygter julen, ikke på grund at at det hyggelige, men prisen på Læs mere

Hvilke krav skal opfyldes for at få netlån


Når du vil låne penge på nettet er der altid krav til din alder. Nogle selskaber låner penge ud til personer der er fyldt 18 år mens det hos andre, måske er 20, 21 eller 25 år. Der er også Læs mere

Nu kan du betale via din mobil


Nu har du mulighed for at bruge din mobil til andet end at tale i, sende sms eller tage billeder. Nu fungerer den også som et betalingskort. Du kan dog langt fra betale for dine ydelser overalt. Der er Læs mere

Undersøg din økonomi før du tager et online lån


Mange undrer sig over hvorfor online lån er blevet så populære som de er. I første omgang skyldes det, at mange af de personer der optager disse lån, ikke har mulighed for at få et almindeligt banklån, hvilket ofte Læs mere

Skal jeg fortælle hvad lånet skal bruges til


Når du gerne vil have et lån, så er du selvfølgelig nød til at henvende dig i en bank eller til et finansieringsselskab på nettet. Men mange tøver lidt med at få et lån i en bank. Ofte skyldes Læs mere

Bør jeg låne penge til gaver

Skrevet d. Af adminTDSms lån wikiKommentarer lukket til Bør jeg låne penge til gaver

lån til gaverVi er nu på vej til ind i en dyr periode, julen, som mange elsker, med gaver, guf og julekomsammen. Men der er lige så mange der frygter julen, ikke på grund at at det hyggelige, men prisen på julen. December måned er dyr. Der er mange der ikke har råd til at holde jul med dyre gaver eller mange gaver. Ofte skyldes det at forventningerne er skruet op. Mange har ikke mulighed for at spare tilstrækkeligt op til den tid, og er derfor nød til at låne penge.

Læs artiklen »


Hvilke krav skal opfyldes for at få netlån

Skrevet d. Af adminTDSms lån wikiKommentarer lukket til Hvilke krav skal opfyldes for at få netlån

krav til netlånNår du vil låne penge på nettet er der altid krav til din alder. Nogle selskaber låner penge ud til personer der er fyldt 18 år mens det hos andre, måske er 20, 21 eller 25 år.

Der er også krav til din indtægt, og igen er der forskel fra selskab til selskab, ligesom det helt afhænger af hvor meget du ønsker at låne. Men du skal regne med at kravet ligger mellem ca. 140.000,- og 250.000,- kr i hustandsindkomst om året før skat. Men er det et relativt stort beløb du ønsker at låne, vil langt de fleste selskaber kræve at der er 2 personer der underskriver låneaftalen og hæfter for lånet. Læs artiklen »


Nu kan du betale via din mobil

Skrevet d. Af adminTDSms lån wikiKommentarer lukket til Nu kan du betale via din mobil

Betal via din mobilNu har du mulighed for at bruge din mobil til andet end at tale i, sende sms eller tage billeder. Nu fungerer den også som et betalingskort. Du kan dog langt fra betale for dine ydelser overalt. Der er kun ganske få steder man kan betale med mobilpenge. Indtil videre drejer det sig kun om DSB, S-tog, metroen, Movia, Trafikstyrelsen, Tivoli, Tropic Sun og Cafe Harmonie. Meningen er jo nok, at man i fremtiden skal kunne betale rigtig mange steder via sin mobil, spørgsmålet er bare om befolkningen tager den nye betalingsform til sig.  Læs artiklen »


Undersøg din økonomi før du tager et online lån

Skrevet d. Af adminTDSms lån wikiKommentarer lukket til Undersøg din økonomi før du tager et online lån

Undersøg din økonomi før du tager et online lånMange undrer sig over hvorfor online lån er blevet så populære som de er. I første omgang skyldes det, at mange af de personer der optager disse lån, ikke har mulighed for at få et almindeligt banklån, hvilket ofte skyldes deres indkomst er lille, banken vurderer at den ikke kan bære et afdrag på et lån. Men disse personer som i forvejen har en dårlig økonomi, bliver absolut ikke bedre stillet økonomisk. Lige i det øjeblik de får pengene, kan de selvfølgelig betale regninger eller købe noget de har behov for. Men afdraget skal betales, også når man generelt ikke har nogen penge. Læs artiklen »


Skal jeg fortælle hvad lånet skal bruges til

Skrevet d. Af adminTDSms lån wikiKommentarer lukket til Skal jeg fortælle hvad lånet skal bruges til

Skal jeg fortælle hvad lånet skal bruges tilNår du gerne vil have et lån, så er du selvfølgelig nød til at henvende dig i en bank eller til et finansieringsselskab på nettet. Men mange tøver lidt med at få et lån i en bank. Ofte skyldes det, at banken vil vide hvad du har tænkt dig at bruge pengene til. Du har nok ikke et problem med at fortælle dem det, hvis lånet  f.eks. skal bruges til en barnedåb, sølvbryllup, nyt køkken eller lignende. Men er lånet måske beregnet til en dyr rejse, skønheds-operation eller bare til blandede fornøjelser og fornyelser, så har ikke alle lyst til at fortælle bankrådgiveren hvad de havde tænkt sig at bruge lånet til. Så med et banklån, skal du generelt altid fortælle hvad lånet skal bruges til. Læs artiklen »


Er der fast pris på netlån

Skrevet d. Af adminTDSms lån wikiKommentarer lukket til Er der fast pris på netlån

Når man tænker på en fast pris på et netlån, så er det den pris man skal betale i renter, gebyrer og omkostninger ud over det beløb man har lånt På lånudbydernes hjemmesider er det oplyst som ÅOP.  Denne pris er ikke fastlagt, så alle lånudbydere har helt deres egen pris. Derfor er det meget vigtigt når man vil søge om et lån, at man giver sig tid til at undersøge markedet og finde frem til den billigste lånudbyder. Du vil kunne finde lån på nettet der har en ÅOP på 12% men der vil også være en hel del hos hvem ÅOP’en ligger på 26 – 28%. Se der er mange penge at spare ved at vælge den rigtige udbyder. Læs artiklen »


Hvad er et hurtigt lån

Skrevet d. Af adminTDSms lån wikiKommentarer lukket til Hvad er et hurtigt lån

Når man omtaler et hurtigt lån, så er det de lån man kan finde på nettet. Det kan være SMS lån, kvilklån, minilån, lån let og så videre. Uanset hvad lånet hedder, så er de alle forbrugslån med mulighed for at låne fra 500 kr og op til 300.000 kr. Når man så siger at man skal have et hurtigt lån på nettet, er det ikke et specielt lån man hentyder til, men selve tiden der går fra man har søgt og til man får pengene ind på sin konto. Men der er generelt ikke stor forskel på hvor lang tid de forskellige finansieringsselskaber bruger om at behandle din ansøgning. Læs artiklen »


Ikke alle kan få netlån

Skrevet d. Af adminTDSms lån wikiKommentarer lukket til Ikke alle kan få netlån

Har man fået et nej i banken til et lån, så henvender stor del personer sig til forskellige finansieringsselskaber på nettet for at optage et lån. På nettet reklameres med at alle kan få et lån også selvom de er registreret i RKI. De krav der stilles til brugeren for at de eventuelt kan få et lån, er også meget enkel. I grove træk er det kun dit CPR nummer, adresse, indtægt , bankkonto, lønseddel og e-mail de har behov for at vide før du måske får en godkendelse til et lån. Alligevel er der en del der få afslag uden nogen begrundelse. En af grundene kan være hvilken form for indtægt du har. Læs artiklen »


Unge bør holde sig fra de hurtige netlån

Skrevet d. Af adminTDOnline lånKommentarer lukket til Unge bør holde sig fra de hurtige netlån

Det er brandærgeligt at være ung i dag og uden penge. Man har ikke mulighed for at købe den nye ipad, computer eller bare noget nyt mærkevaretøj. Men så er det jo heldigt at man kan få et hurtigt lån på nettet, også selv om man kun er 18 år. På den måde kan man have råd til at købe de samme ting som vennerne. Men er det nu også en rigtig beslutning at tage et netlån. For mange kan det være en fin løsning, dem der har overblik og styr på deres økonomi. For andre er det den sikre vej til en fremtid med en uoverskuelig gæld. Læs artiklen »


Hvad er et mikrolån

Skrevet d. Af adminTDSms lån wikiKommentarer lukket til Hvad er et mikrolån

Når man står og skal låne et lille beløb online, så tænker mange sikkert på at få et mikrolån. Men hvor meget kan man egentlig låne på den type lån. De fleste af os tænker nok på et beløb på højst 3 – 4.000 kr eller ligesom et SMS lån hvor man højst kan låne 6.000 kr. Men søger man efter mikrolån, bliver man noget overrasket over hvad de forskellige finansieringsselskaber betegner som mikrolån. Nogle selskaber har et udlån på højst 3.000 kr mens andre reklamerer med at man kan låne op til 50.000 kr på et mikrolån. Der er også forskel på hvor lang tid du har til at tilbagebetale disse forskellige former for mikrolån. Læs artiklen »


Kan din økonomi bære et lån

Skrevet d. Af adminTDSms lån wikiKommentarer lukket til Kan din økonomi bære et lån

Står du og skal låne penge og måske allerede har været en tur i banken og forelagt for dem hvor mange penge du gerne vil låne og til hvad du skal bruge dem til. Du har endda haft et budget med, og umiddelbart har det set nogenlunde ud med at få en godkendelse, men det har dog endt med at du har fået et afslag med den begrundelse at de vurderer din økonomi til ikke at kunne bære den ekstra udgift til lånet. Du vender dig derfor mod et af finansieringsselskaberne på nettet for at optage et lån. Læs artiklen »


Hvorfor tager så mange et online lån

Skrevet d. Af adminTDSms lån wikiKommentarer lukket til Hvorfor tager så mange et online lån

Gennem de seneste år er det blandt danskerne blevet meget populært at få et lån hos et af de mange finansieringsselskaber der findes på nettet. Man kan godt undre sig over hvorfor mange er villige til at betale en høj pris på et lån, når det ville være meget billigere for dem at få et almindeligt banklån. Der er nok flere grunde til den popularitet. Gennem de seneste år er der rigtig mange der har mistet deres arbejde eller gået ned i løn og det har gjort det lidt sværere for dem at få et lån i en bank. Bankerne har også været presset i de år. En del store virksomheder er gået konkurs eller har flyttet deres virksomhed til udlandet. Banker er gået konkurs eller blevet lagt sammen med andre. Læs artiklen »


Hvor kan jeg få et lån som 17 årig

Skrevet d. Af adminTDSms lån wikiKommentarer lukket til Hvor kan jeg få et lån som 17 årig

Hvis du kun er 17 år og allerede har behov for at låne penge i en bank eller hos et finansieringsselskab, så er du godt på vej i den forkerte retning og skal ret hurtigt få styr på din økonomi. Men som 17 årig har du ingen mulighed for at få et lån i en bank eller hos et finansieringsselskab selvom du måske har et arbejde med fast indtægt hver måned. Du kan under ingen omstændigheder få et lån før du er fyldt 18 år og betegnes som myndig. Det er en regel der er fastsat af regeringen. Læs artiklen »


Hvad er Experian Danmark

Skrevet d. Af adminTDSms lån wikiKommentarer lukket til Hvad er Experian Danmark

Experian er måske nok ikke et navn vi lige umiddelbart kan beskrive hvad er, men hvis man istedet for siger RKI, ja så ved alle hvad det er og hvad det står for. Ribers Kredit Information blev startet i 1971 af Mogens Riber. Han lavede et register hvor alle personer der ikke kunne eller ville betale deres regning, blev registreret som dårlig betaler. Alle erhvervsdrivende kunne, mod betaling, få adgang til dette register og se om deres kunde var blandt dem der ikke betalte deres regninger. Mogens Riber solgte sin virksomhed og den skiftede navn til RKI. Læs artiklen »


Hvad betyder et 30 dages lån

Skrevet d. Af adminTDSms lån wikiKommentarer lukket til Hvad betyder et 30 dages lån

Når du surfer på nettet efter lån vil du finde nogle der har en meget kort løbetid, det vil sige at du har kort tid til at betale lånet tilbage. De går under navnet kortfristede lån. Dem der er mest kendte som 30 dages lån er SMS lån eller mobil lån. Disse lån bør man holde sig langt fra da der er ekstremt dyre i afdrag. Desværre er der mange der optager disse lån, fordi der er en hurtig og nem måde at få lidt ekstra penge på. Læs artiklen »


Har du råd til et online lån

Skrevet d. Af adminTDSms lån wikiKommentarer lukket til Har du råd til et online lån

Alle ved godt at det er dyrere at optage et lån via internettet end at få et almindeligt banklån til forbrug. Alligevel er der rigtig mange der få lidt ekstra penge mellem hænderne ved at optage de dyre netlån. Oftes er det på grund at at de har fået afslag i banken og ikke har andre muligheder. Nogle vælger bare et netlån fordi det er hurtigere og man kan klare hele låne processen hjemme fra sin computer. Men desværre er der en del der kommer til at betale for meget for deres lån fordi de ikke bruger lidt tid til at undersøge markedet. Læs artiklen »


Få et netlån til forbrug

Skrevet d. Af adminTDSms lån wikiKommentarer lukket til Få et netlån til forbrug

Der er sikkert mange der vil låne lidt penge til nogle forbrugsgoder, men som ikke kan lide at går i banken og nærmest på knæ bede om de kan få et lån. Mange føler at det er en privat sag hvad pengene skal bruges til. Men selvfølgelig kan de låne penge uden at de behøver at gå i banken. På internettet findes der mange steder hvor man kan låne penge til alle formål. Man kan låne de helt små beløber på 500 kr til lån i den tungere ende på helt op til 300.000 kr. Men selvfølgelig er der krav der skal opfyldes inden man kan få et lån. Læs artiklen »


Skal jeg låne til nye møbler

Skrevet d. Af adminTDSms lån wikiKommentarer lukket til Skal jeg låne til nye møbler

Står man for at skulle udskifte sine gamle møbler kan det godt være en tung post at skulle betale selv om de nye møbler måske er i den billige ende af skalaen. Men har man er økonomi hvor der ikke er den helt store plads til en opsparing så kan det godt tage rimelig lang tid at få lagt 6 – 7.000,- kr til siden til møbler, derfor er de fleste nød til at tage et lån. Spørgsmålet er bare om det skal være et lille forbrugslån i banken, en online lån eller købe møblerne på kredit i forretningen. Et banklån vil være langt det billigst. Læs artiklen »


Kan jeg få lån som 17 årig

Skrevet d. Af adminTDSms lån wikiKommentarer lukket til Kan jeg få lån som 17 årig

Om du kan få lån som 17 årig afhænger af hvor du vil låne pengene. Hvis du tænker på at skulle låne af familie eller venner er der lovmæssigt intet der forhindrer dig i at låne. Hvorvidt du så kan låne pengene, afhænger helt af om din familie eller venner vil låne dig pengene og om de skønner at du er i stand til at betale tilbage. Men hvis du gerne vil have et banklån eller et lån du finder på internettet så ser din situation helt anderledes ud. Selvom du måske føler at du er voksen er du det i følge loven ikke. Læs artiklen »


Forskellen på lån og kredit

Skrevet d. Af adminTDSms lån wikiKommentarer lukket til Forskellen på lån og kredit

For mange mennesker kan det godt være lidt svært at se forskellen på et lån eller en kredit de har i banken. Man kan da godt forstå dem for et lån er vel et lån. Men det er nu ikke tilfældet, en kredit er nemlig dyrere end et lån. Der er forskel på om du eventuelt står og skal bruge nogle penge til for eksempel nye møbler eller bare have lidt i baghånden. Læs artiklen »


Skal man stille sikkerhed for lån

Skrevet d. Af adminTDSms lån wikiKommentarer lukket til Skal man stille sikkerhed for lån

Til dette spørgsmål kan man ikke svare ja eller nej for det afhænger helt af hvor du søger om lånet og om hvor meget du ønsker at låne. I dag har man flere muligheder for at låne penge, man har mulighed for et banklån, som nok burde være det folk valgte og så har man et meget stort udvalg af finansieringsselskaber på nettet der alle er noget dyrere end et banklån. Men disse lån er blevet utroligt populære da man kan sidde hjemme og lave sin ansøgning om lån. Læs artiklen »


Hvad er Payday lån

Skrevet d. Af adminTDSms lån wikiKommentarer lukket til Hvad er Payday lån

Hvis du brug for at låne penge online og kigget på forskellige lånudbydere er du nok stødt på et nyere udtryk som PayDay lån. Vi kender ikke dette navn særligt godt her i Danmark men det er et almindeligt velkendt navn i USA. Navnet Payday lån betyder oversat til dansk – lønningsdags lån – eller om man vil lån nu og betalt når din løn går ind på kontoen. Vi har også denne type lån i Danmark med her er de bedst kendt under navne som SMS lån, mobil lån, lån 30 dage eller kvik lån. Læs artiklen »


Beboerindskud i ældre almene boliger

Skrevet d. Af adminTDSms lån wikiKommentarer lukket til Beboerindskud i ældre almene boliger

Hvis du bor til leje i en bolig der måske er for lille, for stor eller endda utæt og sundhedsskadelig vil du sikkert gerne have en anden bolig der passer til dig i både pris, størrelse og indeklima. Du er måske blevet skrevet op i flere boligselskaber og har sikkert også fået tilbudt flere lejligheder som du desværre ikke var heldig at få. Men endelig er det dig der er den heldige. Du få et brev med en lejekontrakt og den sender du tilbage i underskrevet stand. Samtidig skal du indbetale et beboerindskud, men på det punkt vil du søge kommunen om et lån og regner ikke med at der er problemer med det. Læs artiklen »


Skal jeg have kautionist for at låne

Skrevet d. Af adminTDSms lån wikiKommentarer lukket til Skal jeg have kautionist for at låne

For mange mennesker der skal lån penge i banken, kan der godt blive tale om at de skal have en kautionist som garant for lånet hvis det skulle ske at det ikke betales tilbage af en eller anden årsag. Men for mange kan det godt være vanskeligt omend umuligt at skaffe en person til dette formål som banken også vil godkendt som garant.

Hvis man på forhånd ved at man ikke kan skaffe en kautionist, har man så ingen mulighed for at låne penge. Heldig vis kan man svare at der er andre muligheder for disse mennesker, løsningen er bare dyrere end et almindeligt banklån. Læs artiklen »


Kan man få kviklån uden dansk adresse

Skrevet d. Af adminTDSms lån wikiKommentarer lukket til Kan man få kviklån uden dansk adresse

Når man søger om kviklån er der ikke så mange spørgsmål man skal svare på men et af dem er meget vigtigt for om du kan få et lån. Det er din adresse der er vigtig. Hvis du f.eks. er heldig at du i en periode bor i et andet land og har din adresse på dette sted kan du ikke når du er hjemme i Danmark på ferie, lige lave et hurtigt kviklån. For at du eventuelt kan få et lån skal du nemlig have en dansk adresse. Læs artiklen »