6000 kr.

SMS lån 6000 – når du er i virkelig pengenød

Kun hvis det er tvingende nødvendigt, bør du kaste dig ud i et SMS lån på 6000 kroner. Med en ÅOP på over 730 procent løber renterne hurtigt op. Måske derfor låner de fleste SMS låneudbydere maksimalt 6000 kroner ud.

Et SMS lån er et kortfristet lån med en meget høj rente, du skal betale tilbage på mellem 30 og 45 dage, alt efter låneudbyder og lånebeløbets størrelse. Det første lån er oftest gratis, hvilket betyder, at du ikke skal betale renter.

Denne lånetype kan erstatte et bevilliget overtræk i banken, hvis du pludselig er i bekneb for alt fra et par hundrede og op til et par tusinde kroner – altså et beløb der ikke er større, end du kan betale det tilbage, næste gang du får løn.

SMS lån 6000 er maks.

Men skulle du have brug for at låne helt op til 6000 kroner som SMS lån, er det muligt hos de fleste låneudbydere, hvis du er 23 år eller derover. Faktisk kan du låne helt op til 7000 kroner som SMS lån hos en enkelt udbyder.

Hos enkelte udbydere af SMS lån kan du slet ikke låne så mange penge første gang. Der kan du første gang, låne maksimalt 4000 kroner og skal så betale dem tilbage før næste lån. Derefter får du mulighed for at låne 5000 og skal have betalt dem tilbage, før du får mulighed for at låne 6000 kroner som SMS lån.

Kommer du først op i lån af denne størrelse, sørger den skyhøje årlige omkostning på omkring 730 procent (ÅOP) for, at du skal kunne skrabe omkring 7150 kroner sammen over de næste 30 til 45 dage for at betale lånet tilbage. Det er ikke helt nemt selv med en god månedsløn.

Forlæng løbetiden på dit SMS lån

Hos enkelte låneudbydere, f.eks. Vivus, har du da også mulighed for at forlænge lånet med 7, 14 eller 30 dage. Men det tager de sig betalt for. Lånet kan kun forlænges ved, at du indbetaler et forlængelsesgebyr, der udregnes på baggrund af lånebeløbet størrelse. Det ligger oftest omkring 19-20 % af lånebeløbet. Har du lånt 6000 kroner og ønsker 30 dage ekstra at betale tilbage i, skal du således betale 1140 kroner i forlængelsesgebyr.

Sådan får du et SMS lån

Du ansøger om lånet på låneudbyderens hjemmeside og får svar via SMS, deraf navnet SMS lån. For at kunne blive godkendt, skal du

  • overholde aldersgrænsen hos den pågældende låneudbyder,
  • være dansk statsborger og have en dansk folkeregisteradresse,
  • have NemID,
  • have aktiv e-mail adresse,
  • have et dansk telefonnummer og
  • have en dansk bankkonto.

Bliver du godkendt til lånet, får du en mail med låneaftalen og skal så acceptere lånet ved at sende en pinkode, som du får med i mailen. Derefter overføres pengene til din konto, oftest inden for et par timer.

Alternativer til SMS lån 6000

Da renter og gebyrer ved et SMS lån på 6000 kroner hurtigt løber op i ret store beløb, bør du først undersøge alle de alternativer, du har til at tage et SMS lån.

Da det næppe er et beløb, du har mod til at spørge familier og venner om, vil et god alternativ være et bevilliget overtræk i banken, som allerede nævnt. Det kræver selvfølgelig en god bankforbindelse, og at du ellers normalt har orden i økonomien set med bankens øjne.

Orker du ikke turen i banken, eller ved du på forhånd, at det er omsonst, bør du – når du har behov for et beløb af denne størrelse – frem for et SMS lån, se på et mere traditionelt forbrugslån. Her kan du læse historien om hvordan SMS lån kom til Danmark: http://mobil.nu/artikel/dyre-sms-lan-til-danmark-24540

SMS lån 6000