Online lån uden sikkerhed

Online lån uden sikkerhed – Generelt

At finde et lån uden sikkerhed online er utrolig nemt, da langt de fleste online lån er uden sikkerhed. I hvert fald hvis man ser på de lån som klassificeres som et kviklån, sms lån og andre lån af den type.

Hvis man søger efter lån hvor man skal stille sikkerhed, så er det helt utrolig svært at finde og det er ikke fordi de ikke findes, men simpelthen fordi at de firmaer som har lån hvor man skal stille en sikkerhed, ikke vælger at skrive det tydeligt på deres top sider, som er dem man finder ved søgninger på nettet. Så dette opdager man først når man læser deres sider igennem.

Et online lån uden sikkerhed det er til gengæld rigtig nemt at finde, langt de fleste firmaer skriver i deres reklamer, på hjemmesiden og oplyser i telefon samtaler at man ikke skal stille sikkerhed for deres lån. Hvilket selvfølgelig er fordi at det sælger bedre at man kan låne uden at skulle stille ting til rådighed som en sikkerhed for det lån man vil optage.

Ingen du går i gang med at ansøge om et lån skal du lige sikre dig at alt vedrørende lånet er korrekt og ifølge loven, det kan du læse mere om i næste afsnit.

Hvad du skal passe på med et online lån uden sikkerhed

Der har været meget omtale omkring firmaernes ansvar når der skal lånes penge ud, specielt lige efter finanskrisen, hvor det tydeligt kunne ses at der blev lånt ud til alle som bare havde en bankkonto. Netop det firma man låner hos og deres ansvar er derfor en faktor du skal tænke på, når du vælger at låne. For hvad vælger de? Et udlån hvor de tjener penge eller hvor de ikke gør… Chancerne for at en virksomhed takker nej til penge på deres hovedmarked er lille og specielt hvis kundens økonomi ser fornuftig ud og ikke er registeret i RKI og lignende.

Deres kunde kan godt gå hen pg vise sig ikke at have en pind styr på deres økonomi og derfor låner for at ”få mere styr på den”, hvilket resulterer i at firmaet blot taber penge.
Der er 3 rigtig gode råd du bør have styr på.

Hvorfor låner du penge?
Hvis du låner penge for at betale anden gæld af, så bør du ikke gøre det. At skifte ny gæld for at betale anden gæld af, er næsten aldrig en god forretning (det kan dog være hvis renten er billigere og omkostningerne ved at oprette lånet ikke overstiger fortjenesten).

Har du råd til at låne?

Lav det budget der skal til at se om du har råd, for at man har 15.000 efter skat hver måned og det man lige tænker som faste udgifter giver en et overskud på måske 5.000 hver måned, betyder ikke at man faktisk har de penge tilbage. Ofte glemmer man at regne en hel masse med og derfor opdager man ofte for sent at man ikke har råd.

DOWNLOAD BUDGET HER: https://www.nykredit.dk/privat/info/bank/budgetskema.xml

Bør du låne penge?
Hvis du har råd og ikke låner for at betale anden gæld af, så kan et lån være fint. Hvis der er risiko ved dit lån (eksempelvis hvis det er en investering), så bør du få professionel rådgivning i den forbindelse. En ide som lyder super god for dig er måske ikke så god når der kommer friske øjne på den.

Online lån uden sikkerhed