Lån til unge

Lån til unge

Selvom man er fyldt 18 og dermed ifølge loven er myndig er der stadig mange begrænsninger på hvad man kan. Én af de begrænsninger er, at foretage lån. Der er desværre ikke mange der har lyst til, at yde lån til unge.

Af alle aldersgrupper er det ellers ofte de unge, der kan have brug for et lån. De færreste unge har en stor opsparing og de er derfor meget mere udsatte hvis der skulle komme en større ekstra regning. Desuden er mange for nylig flyttet hjemmefra og kan have svært ved, at få det til, at løbe helt rundt. Hvis man er på SU kan der sagens mangle lidt penge i perioder.

De fleste banker vil sige ”Nej tak” til, at låne penge ud til unge, men heldigvis er der nogle, der gerne vil. De fleste udbydere af kviklån har nemlig ikke noget imod, at tilbyde lån til unge.

Kvik lån til unge

Det er de færreste udbydere af kviklån der er kræsne, når de skal vælge hvem de vil låne penge ud til. De fleste har nemlig ikke noget imod, at låne ud til nogle hverken unge eller gamle. Så længe at de anser det for sandsynligt, at man kan betale lånet tilbageLån til unge er de tilfredse.

Udbyderne af kviklån løber selvfølgelig også en lidt større risiko, end andre låneudbydere. Eftersom de ikke kræver nogen sikkerhed kan de risikere, at miste deres penge. Derfor kræver de også en lidt højere rente og kviklån er derfor ikke noget man skal være lang tid om, at betale tilbage.

Hvis man sørger for, at betale sit kviklån tilbage hurtigt kan det dog være udmærket alternativ til banken.

Hvis der er én ting kviklån udbyderne er gode til så er det, at være påpasselige med, at låne ud til dårlige betalere. Derfor er ens chancer meget dårlige (stort set lig med nul) for, at et kviklån hvis man er registrerede i RKI.

Står du og skal låne penge for første gang, så er det en god idé at læse om hvordan du gør. Du kan få over 10 gode råd om at låne penge lige hér.

TrustBuddy tilbyder lån til unge

TrustBuddy er én af de mange kviklån udbydere, der meget gerne vil låne ud til unge. Hvis du vil låne penge hos TrustBuddy skal du bare være fyldt 18 år så kan du låne op til 5.000 kroner.

TrustBuddy stiller ingen andre krav end, at man skal være fyldt 18 år og man må ikke være registreret i RKI. Så det burde ikke være et problem, at få et lån hos TrustBuddy – her kan du trygt ansøge om et lån til unge.