Lån penge her og nu

Lån penge her og nu

Det er nok forholdsvis sjældent at man står og skal bruge penge lige på sekundet. Hvis det sker, er det nok nærmest fordi man lige har set en ting et eller andet sted, man rigtig gerne vil have, men mangler pengene her og nu. Som regel kan man godt vente 1 – 2 dage på pengene og så købe det man har set. Men selvfølgelig er der ingen regel uden undtagelser.

Lån penge her og nu, er det så muligt

Ja, det kan lade sig gøre inden for få timer at få nogle penge på kontoen. Man har nogle forskellige muligheder. Man kan eventuelt spørge familie eller venner et lån, men mange ønsker ikke at involvere dem i ens økonomiske situation eller hvad der er så vigtigt, at man skal bruge nogle penge på stående fod.

Man kan eventuelt prøve at gå ind i sin bank og se om det er muligt at komme til at tale med en bankrådgiver, og her forklare hvorfor man skal bruge penge lige nu. Men man skal nok ikke regne med at få et lån hvis pengene er til et forbrug, som banken vurderer at man godt kan vente med at købe. Men hvis det skyldes at bilen skal på værksted, en tand en knækket eller at brillerne er gået i stykker, så kan det godt være muligt med lån penge her og nu.

Endelig har man også den mulighed at finde et finansieringsselskab på nettet. Stort set alle selskaber udbetaler lånet 1 – 2 dage efter låneaftalen er underskrevet. Nogle kan dog udbetale pengene allerede samme dag. Det kræver at man er blevet godkendt til lån penge her og nu, samt at låneaftalen er underskrevet og indsendt inden kl. 10.00 og man har samme bank som finansierings- selskabet har en aftale med, hvilket for det meste er Nordea.

Hvilke krav stilles for lån penge her og nu

Da der jo findes mange forskellige finansieringsselskaber på nettet, er det ikke muligt at beskrive alle, men kun beskrive de mest almindelige krav.

Hos langt de fleste selskaber kan man ikke få et lån hvis man er registreret i Experian (tidl. RKI) eller Debitor Registret. Alle har et krav til din alder, som varierer mellem 18 og 25 år. Hos alle kræver man et dansk statsborgerskab, dansk folkeregisteradresse og dansk CPR-nummer, dansk bankkonto og efterhånden er NemID også blevet et krav.

Vedrørende din indtægt, så er der stor forskel på hvor meget hver enkelt finansieringsselskab kræver, hos nogle er det en fast årlig indtægt på 140.000 kr. mens det hos andre er 225.000 kr. Her kan der også være forskel på hvad der bliver betegnet som fast indtægt. Nogle yder kun lån hvis indtægten er lønindtægt, efterløn eller pension, andre yder ikke lån hvis indtægten er pension. Er indtægten består af arbejdsløshedspenge, kontanthjælp eller SU, kan det godt blive lidt vanskeligere at finde et lån, men ikke umuligt.

Fordelen ved at låne penge på nettet er at man på intet tidspunkt skal gøre rede for hvad pengene skal bruges til eller fremvise budget eller anden form for dokumentation, dog skal der gøres opmærksom på at en kopi at lønseddel og årsopgørelse vil skulle medsendes låneaftalen hvis der er tale om større lån. Ulempen ved lån penge her og nu er, at lånene er en del dyrere end et almindeligt banklån, men ser man på hvilke enkle krav der stilles og til helt ukendte personer uden dokumentation er det måske forståeligt. Det er dog vigtigt ikke at låne mere end man har brug for og råd til at afdrage.

Her får du 10 gode råd om lån og opsparinger: http://www.raadtilpenge.dk/da/Gode-raad/privatoekonomi/laan-opsparing/gode-raad.aspx

Lån penge her og nu