Lån penge hurtigt uden sikkerhed


Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Unknown modifier 'h' in /var/www/jakadaba.dk/public_html/hurtigt-sms-laan.dk/wp-content/plugins/seo-pressor/classes/keywords.class.php on line 2

Lån penge hurtigt uden sikkerhed

Står du i akut pengenød og har derfor ikke tid til at vente på banken skal godkende dit lån, hvor de sikkert spørger omkring sikkerhed og du skal aflevere lønsedler fra de sidste tre måneder og flere gange skal ind til møde. Så er det heldigt at der er andre veje at vælge, hvor du senere kan slappe af og tage stilling til din fremtidige økonomi.

Rigtig mange virksomheder tilbyder lån online og med underskrift med nemId går det rigtig hurtigt, den del af processen som tager længst tid ved de online låne muligheder er selve godkendelsen, som kan tage op til 4 dage hos nogle virksomheder.
Der er flere steder hvor selve godkendelsen går langt hurtigere, det er specielt de små lån , hvor man kan få svar på under en time.

Sikkerhed i forbindelse med lån

Går man efter lån hvor man ikke skal stille sikkerhed og har fundet et af de mange virksomheder der tilbyder dette, så skal man stadig huske på at selvom man ikke direkte giver virksomheden et papir på ens hus, bil, båd eller andet, hvis man ikke kan betale sit lån, så gør man det alligevel indirekte i tilfælde af man ikke kan betale lånet tilbage.

For hvis man skulle være så uheldig at man ikke kan betale lånet tilbage, vil man først få nogle rykkere, derefter blive registeret i RKI og så en tur i fogedretten hvor der kan foretages udlæg i ens værdier, selvom de måtte være små.

Derfor når en lån er uden sikkerhed, så er det kun delvist korrekt, for der vil altid være sikkerhed i de værdier man måtte have når der indkræves eller måske senere ved arv eller ændring i ens indtægt.

Lån penge hurtigt uden sikkerhed kan du få her

Et hurtigt lån uden sikkerhed kan du faktisk få i din egen bank, hvis man har en god økonomi og er god kunde i banken i forvejen (det vil sige højt kundeprogram). Er man dog ikke dette, skal man vente flere dage for at få svar på sine låneansøgninger (oftest). Sådan er det heldigvis ikke ved en online bank / låne virksomheder, her får svar indenfor 4 dage , som er samme antal dage du ville skulle vente med banken, men langt de fleste steder har du svar indenfor 24 timer. Så kan det ikke gå meget hurtigere.

Om du skal låne et stor eller lille beløb har ikke nogen indvirkning på tiden det tager at ansøge om lånet og du kan sagtens ansøge om lån flere steder på samme tid (bemærk dog at du skal være sikker på at du først underskriver efter godkendelse og ikke før).

Neden under kan du se 5 forskellige steder du kan ansøge om lån , hvor du ikke skal stille sikkerhed. De er sat tilfældigt op.

LånLet og Selene Finans
Lånebeløb op til 75.000 kroner.
Skal være fyldt 18 og ikke være registeret i RKI. Fast indtægt krævet.

Santander
Største lånemulighed 350.000 kroner, men kræver en middel indkomst og ellers samme krav som LånLet og Selene Finans.

GE Money Bank
Op til 200.000 kroner kan der lånes og kræver højere indkomst end lån hos Santander.

Vivus
7.000 maksimum lån.
Man skal være fyldt 20 , men der er heller ikke så store krav til ens indkomst.

Lån penge hurtigt uden sikkerhed

Du kan læse meget mere om det at have råd til at låne penge på denne gode hjemmeside: http://www.raadtilpenge.dk/da/Forside.aspx