Kviklån

Kviklån nemt og hurtigt

Bankerne har muligvis aldrig været så påpasselig med, at låne penge ud, som de er i dag. Det gør desværre, at rigtig mange danskere bliver fanget i én rigtig dum situation. For hvis man har brug for pengene, så har man brug for pengene. Der er altid regninger der skal betales og nogle gange kan man bare have brug for en kapitalindsprøjtning for, at komme ovenpå igen. Så kan det være svært, hvis banken siger ”nej”. Overvej hvordan du låner penge op til højtider. Politiken giver dig nogle gode råd her.

Heldigvis er banken ikke den eneste mulighed for, at låne penge. Der findes andre låneudbydere, der ofte gerne vil være med selvom banken er hoppet fra. Kviklån er blevet rigtig populære i Danmark og det skyldes nok bankernes tilbageholdenhed. For hvor bankerne ikke vil være med er det ofte lettere, at tale med udbyderne af kviklån på nettet.

  • Her finder du samtlige kviklån, hvro du kan ansøge online direkte fra din mobil eller computer.
  • Du kan ansøge døgnet rundt og du får svar på din ansøgning indefor 15 minutter.
  • Hvis du er i tvivl om hvilket kviklån der er billigst, så ansøg flere lån og vælg det der er billigst for dig.

 

Kviklån er små hurtige lån, der kan tages hvis man akut står og mangler lidt penge. Oftest er der ikke behov for, at man skal stille sikkerhed, så de fleste vil kunne få et kviklån også selvom de ikke har nogen friværdi, at stille sikkerhed i.

Kviklån er ofte blevet udskældt for, at være alt for dyre. Det er også rigtigt, at kviklån er lidt dyre, end mange andre lånetyper. Men meningen er heller ikke, at man skal være lang tid om, at betale et kviklån tilbage. Det er ikke ligesom et banklån man bruger 30 år eller lignende på, at betale tilbage. Det skulle meget gerne kunne gøres indenfor kun få år.

Hvor kan man få et kviklån?

Der er i dag masser af udbydere af kviklån og sms lån og der kommer hele tiden flere til. Så længe, at bankerne er forsigtige med, at låne penge ud vil udbyderne af kviklån nemlig have gyldne tider.Kviklån - de bedste kvik lån på nettet

Eftersom der findes mange udbydere af kviklån er det også vigtigt, at man laver sin research ordentligt inden man foretager et lån. Det er nemlig meget forskelligt hvad man skal betale i rente og hvor lang tid, man har til, at betale lånet tilbage. Det er vigtigt, at finde et lån der passe lige netop til dig.

Man skal også være opmærksom på, at det kan være svært, at få et kviklån hvis man er registrerede i RKI. Derfor er det også vigtigt, at man får betalt sit kviklån tilbage i tide, så man ikke risikere, at ende i RKI og på den måde ikke kan få et nyt kviklån, hvis man skulle få brug for dette senere.

Der findes mange udbydere af kviklån og her får du 2 eksempler. Det er ikke nødvendigvis dem du skal vælge, men det kunne være én mulighed.

Kviklån hos Ikano Bank

Ikano Bank giver mulighed for et lån imellem 5.000 og 300.000 kroner. Kravene er lidt forskellige alt efter hvem man er og hvor meget man skal låne. Men hvis man er fyldt 25 år, har bopæl i Danmark og har en husstand med en årlig indtægt på minimum 225.000 kroner om året, burde man have én god chance for, at få et lån hos Ikano Bank.