Kvikautomaten

Kvikautomaten, et online lån

Kvikautomaten tilbyder de kendte SMS lån, der er et lille forbrugslån med kort løbetid, Det er ikke de helt store beløber man har mulighed for at låne. Det højeste lån man kan få, er på 6.000 kr. Når man søger om et lån hos Kvikautomaten, skal man ikke oplyse hvorfor eller til hvad, lånet skal bruges til, man bestemmer selv.

Men inden man optager et lån, bør man nøje gennemgå sin økonomi, så man er sikker på at der er råd til at betale lånet tilbage inden fristen på 30 dage udløber. Man kan søge om forlængelse af løbetiden, men det er selvfølgelig ikke en ydelse der gøres gratis.

Kvikautomaten

Kvikautomaten tilbyder forskellige lån

På deres hjemmeside ser man at der udbydes flere former for lån. Der tilbydes forbrugslån, lån til studerende, lån uden sikkerhed, kviklån og SMS lån. I bund og grund er der ingen forskel på disse lån, da alle er på højst 6.000 kr. Den eneste forskel er måden man ansøger om et lån. Det kan enten ske online eller via en mobiltelefon.

Kvikautomaten har følgende krav til et lån

For at få bevilliget et lån skal man være fyldt 23 år. Man skal have folkeregisteradresse i Danmark og være i besiddelse af et dansk CPR nummer. Man må ikke være registreret i Experian (tidl. RKI) eller Debitor Registret. Man skal have en mobiltelefon der er registreret i eget navn, og en aktiv e- mail. Lånet vil blive overført til din Nemkonto.

Hvordan søger man lån hos Kvikautomaten

Hvis man vælger at søge et lån via sin mobil, skal man gøre følgende:
For nye kunder:
Man sender en SMS til 1245 med teksten 2000 010190-1234 12345678 peter(a)epostadresse 2000 er beløbet man ønsker at låne, det næste er CPR-nummer, næste er dit telefonnummer og til slut e-mailadresse.
Er man tidligere kunde gøres følgende:
Igen sender man en SMS til 1245, denne gang kun med teksten 2000 010190-1234
2000 er igen beløbet man ønsker at låne og det næste er CPR-nummer.
Søger man om et lån online, benyttes ansøgningsformularen på hjemmesiden. Her er der nogle felter der skal udfyldes med mobilnummer, CPR-nummer og e-mailadresse.
Ansøgningen bliver behandlet i den rækkefølge Kvikautomaten modtager dem, så man kan få svar efter 2 minutter eller 2 timer afhængig af travlhed. Alle svar sker via SMS. Bliver man godkendt, får man følgende oplysninger på e-mail: en personlig PINkode, information om låneaftalen, Nemkonto samt Kvikautomatens lånevilkår.
Senest 3 dage efter skal du godkende lånet med din PINkode, først derefter vil lånet blive udbetalt.

Hvad koster et lån hos Kvikautomaten

Alle er nok klar over at SMS lån ikke hører til blandt de billigste lån. Nedenfor er en tabel hvor man kan se hvor meget det koster. Priserne er fra September 2014.
Lånebeløb
500 kr. 1.000 kr.
Du skal betale efter 30 dage
650 kr. 1.350 kr.

2.000 kr. 3.000 kr. 4.000 kr. 5.000 kr. 6.000 kr.
2.425 kr. 3.625 kr. 4.825 kr. 5.950 kr. 7.140 kr.


Som man kan se, er det dyre lån, og derfor meget vigtigt at man har styr på sin økonomi så man har råd til at betale lånet tilbage inden tidsfristen udløber. Det er også vigtigt at man ikke låne mere end absolut nødvendigt, selvom det kan være fristende.

Kvikautomaten får også gode anmeldelser på Trustpilot. Læs dem her: https://www.trustpilot.dk/review/www.kvikautomaten.dk