Hurtige penge nu

Hurtige penge nu

Man kan godt komme i en situation hvor man ville ønske at man havde nogle ekstra penge på lommen, måske fordi man lige har fået et super godt tilbud.

Men ofte komme disse gode tilbud altid når man ikke har råd til at købe det.

Men det er heldigvis et problem der er til at ændre på. Man får måske nok ikke hurtige penge nu på stedet, men måske senere på dagen eller i hvert fald inden for de næste 1 -2 dage.

Hvordan får jeg hurtige penge nu

For at få hurtige penge nu, kan du måske spørge om et lån hos familie eller venner. Er du ikke interesseret i det, så få dig et online lån. Der findes mange finansieringsselskaber på nettet hvor du kan låne fra 500 kr. og op til 300.000 kr. Alle disse lån bliver betegnet som forbrugslån og har en løbetid fra 30 dage til 144 måneder afhængig af hvor du søger og hvor mange penge du vil låne.

Ud over at det drejer sig om hurtige penge nu, så har prisen selvfølgelig også en betydning for dig. For at finde det billigste lån, skal du sammenligne de finansieringsselskaber du synes bedst om og hvis krav du kan opfylde. Nu er det meget vigtigt at du ikke stirrer dig blind på hvor meget de skal have i rente på lånet, for det er ikke den reelle pris på lånet. Det du skal kigge efter, er deres oplysning om ÅOP, hvilket er prisen på lånet inklusiv renter, gebyrer og omkostninger.

Når du finder det billigste lån, udfylder du ansøgningen på deres hjemmeside. Efter kort tid, ofte fra 15 minutter til ca. 1 time, vil du modtage svar på om du er blevet godkendt til et lån. Bliver du godkendt, underskriver du lånedokumentet med dit NemID, og returnerer det til finansierings- selskabet. Hvis du returnerer lånedokumentet inden kl. 10.00, vil du have store chancer for at pengene går ind på din konto allerede samme dag, såfremt at du har Nordea Bank, da de fleste selskaber har en aftale med Nordea. Søger du senere på dagen, vil du som regel have pengene på din konto dagen efter, hvis det er en hverdag.

Hvilke krav skal opfyldes for at få hurtige penge nu

Finansieringsselskaberne har ikke fælles retningslinier for hvilke krav der stilles til dig som kunde, men alligevel er der ikke den helt store forskel. Alle har et minimumskrav til din alder der er fra 18 år til 25 år, du skal være dansk statsborger, have dansk CPR nummer, dansk folkeregisteradresse, dansk bankkonto og NemID.

Kravet til din indtægt er meget forskellig, den svinger fra ca. 140.000 kr. til 225.000 kr., dog skal det hos de fleste være fast indtægt, enten lønindtægt, pension eller efterløn. Ikke alle yder lån hvis indtægten består af arbejdsløshedspenge, kontanthjælp, SU og enkelte godtager heller ikke pension som fast indtægt. Langt de fleste finansieringsselskaber yder ikke lån hvis du er registreret i Experian (tidl. RKI) eller Debitor Registret.

Umiddelbart kan det godt virke som noget af en mundfuld med disse krav, men langt de fleste personer bliver godkendt til hurtige penge nu, så det er bare om at gå i gang, så dine ønsker kan blive opfyldt.

Du kan let tjene penge med denne app: http://www.bt.dk/digital/endelig-i-dk-tjen-hurtige-og-lette-penge-med-denne-app

Hurtige penge nu