Ferratum

Ferratum lån

Du har lige set et super godt tilbud på en computer der kun er i denne uge, og du har ikke penge til at købe den lige nu, da du først får løn om 14 dage. Hvad gør du?. Låner du penge af familie eller venner. Nej det vil du dog ikke, og et lille banklån er udelukket, da der eventuelt kan gå lidt for lang tid inden du kan få pengene.

En hurtig løsning er at få et online lån. Hos Ferratum kan du få et lån på højst 6.000 kr. uden at der stilles spørgsmål om hvad du skal bruge pengene til. Et Ferratum lån betegnes som et SMS lån, mikrolån eller kviklån.


Hvor hurtigt kan man få et Ferratum lån

Det er meget hurtigt at få et Ferratum lån.

Når du udfylder ansøgningsskemaet indenfor tidsrummet kl. 8.30 – 20.00 på hverdage og lørdage fra kl. 10.00 – 17.00, vil din ansøgning blive behandlet samme dag. Du vil efter få minutter få besked om du er blevet godkendt til et lån, er der travlt kan der dog gå lidt længere tid. Søger du udenfor nævnte tidspunkter, vil din ansøgning blive behandlet den efterfølgende hverdag, på lørdage vil ansøgningen dog først blive behandlet om mandagen. Du vil normalvis have pengene på din konto dagen efter. Godkender du din ansøgning inden kl. 10.00 på hverdage, vil du dog modtage pengene samme dag.

Du kan søge Ferratum lån enten via SMS eller via internet og du kan låne fra 500 kr. til 6.000 kr.

Hvilke krav skal opfyldes for at få et Ferratum lån

Det er ikke de helt store krav der stilles til dig som kunde, og dem der er, er meget enkle.

Men der er et krav til din alder. Du skal som minimum være fyldt 23 år. Du skal have folkeregisteradresse i Danmark og have et dansk CPR-nummer. Du skal bruge dit eget mobil- nummer og e-mail for at kunne gennemføre ansøgningen. Du må ikke være registreret i Experian (tidl. RKI), Debitor Registret eller hos Ferratum selv med anmærkninger.

En anden ting der måske nok også er vigtig at bemærke er, at du kun kan have ét lån ad gangen hos Ferratum, og at der kun er muligt at optage ét lån hos Ferratum per husstand.

Hvor lang er løbetiden på et Ferratum lån

Et Ferratum lån er et såkaldt kortfristet lån. Du har tre forskellige valgmuligheder for løbetiden på dit lån. Du kan vælge mellem 14, 30 eller 45 dage. Men uanset hvilken løbetid du vælger, er det meget vigtigt at du er 100% sikker på at du kan betale lånet til tiden, for at undgå yderligere omkostninger på lånet, i form af rykkergebyr.

Du har mulighed for at indbetale lånet inden fristens udløb, du vil derved få en reduktion af renter m.m. for resten af løbetiden. Hvis du eventuelt står i den situation at du ikke kan betale til tiden, kan du søge om en forlængelse af løbetiden. Ansøgning om forlængelse skal ske senest 5 dage efter at lånet skule være betalt tilbage. Forlængelsen vil blive på samme antal dage som lånets oprindelige løbetid. Lånet bliver dog forhøjet med nye udgifter til stiftelsesgebyr, renter og omkostninger. Læs mere om Ferratum Lån på Trustpilot: https://www.trustpilot.dk/review/ferratum.dk